MAKTEC.HU » Segítség » Gyakran ismételt kérdésekÉn egy asztalos vagyok, szükségem lenne egy sarokcsiszolóra. Ritkán használnám, mégis ipari felhasználónak számítok, most akkor javasolják nekem a Maktec-et, vagy vegyek inkább Makitát?

Bár Ön tényleg inkább ipari felhasználónak, mint barkácsolónak számít de a felhasználás mértékét tartjuk szem előtt, így ebben az esetben ha vélhetőleg körülbelül annyit fogja használja, mint egy „fél-profi” tulajdonos, úgy nyugodtan választhatja a Maktec márkát.

A 2 év Gyártói garancia mit jelent?

A vonatkozó jogszabályoknak megfelelően ezekre a gépekre 1 év jótállást kötelező adni. Cégünk ezt kiegészíti 2 év gyártói garanciára, ami internetes regisztrációhoz kötött. A regisztráció menetéről itt olvashat. Ha egy hobbi felhasználású Maktec gép a szervizünkbe kerül, úgy még a kisebb felhasználói hibákból eredő meghibásodásokat is térítésmentesen vagy igen nagy kedvezménnyel javítjuk - mi megértjük azt, ha valaki egy kicsit figyelmetlen volt!

Én még nem vettem se Makita sem Maktec gépet, ettől függetlenül regisztrálhatom magam?

Igen, ha szeretne on-line böngészni a katalógusaink között vagy csak szeretne első kézből értesülni az akcióinkról akkor feltétlenül.

Hogyan működik a regisztráció?

Egy email cím kell hozzá és két perc. Kattintson a Regisztráció menüpontra a felső menüsorban és ott részletesen leírtuk, hogy hogyan történik a folyamat. Ezen felül a regisztrációs segédletünket le tudja tölteni innen.

Én már regisztráltam magamat és több Makita gépet is. Újból kell, hogy regisztráljam magamat, mint Maktec felhasználó?

Nem. Elég csak belépni a felhasználónevével és jelszavával és ugyanúgy mint ahogy a Makita gépét regisztrálta, csak a listából a Maktec típust válassza ki.

Melyiket válasszam: Maktec vagy Makita?

Ez attól függ, hogy mire kell. Röviden: ha ipari felhasználásra kell, többletszolgáltatással (3 év EXTRA garancia, nyereményjáték) akkor Makita, ha nincs szükség az előbb felsoroltakra és nem kerül olyan mértékben felhasználásra a gép, mint egy professzionális felhasználónál, úgy Maktec.

Egy konkrét géppel kapcsolatosan lenne kérdésem. Kihez forduljak?

Bármelyik viszonteladónk szívesen ad tájékoztatást, de hozzánk is fordulhat kérdéseivel. Kérjük töltse ki az adatlapot a Segítség/Kérdés küldése menüpont alatt.